Coaching aanbod

Jouw spiegel en klankbord tijdens jouw groeiproces

Of je nu werknemer, ondernemer of gewoon mens bent, jouw intenties zijn om het beste uit jezelf te halen en jouw unieke plek te creëren in het leven. 

"Het mooiste wat je kan worden is jezelf"

Tijdens het bewandelen van jouw unieke pad, geeft het leven jou uitnodigingen om het beste van je zelf te laten zien.  Die uitnodigingen kunnen soms aanvoelen als ware uitdagingen waardoor je gaat twijfelen of je nog in de juiste richting aan het wandelen bent.

Coaching kan op dat ogenblik een echt cadeau zijn voor jezelf, een houvast om jou naar het volgende level te brengen, om de juiste keuzes te maken, om veerkrachtiger te worden, om zelfvertrouwen aan te sterken, om je te verlossen van oude patronen.

Coaching maakt van je een rijker en bewuster mens.

Alle coaching trajecten kunnen MET of ZONDER paarden worden gevolgd

Annelies K:

"Ik weet nu wie ik ben, wat ik wil, hoe ik mijn leven wil leiden en waar ik sta in het leven. 

Sofie P:

"De coaching zette zoveel in beweging bij me"


Life coaching

"Wat vind je belangrijk in het leven? Waar gaan je ogen van sprankelen? Waar loopt je hart van over? "

Dat zijn de eerste vragen waarmee we aan de slag gaan wanneer je kiest voor life coaching. Life coaching geeft richting aan je leven, zorgt ervoor dat je jezelf beter gaat begrijpen, wie je bent, wat je nodig hebt en wat er mogelijk is.

Innerlijke rust, flow in het leven of simpelweg gelukkig zijn, zijn de voornaamste doelstellingen van life coaching.

Maar in een life coaching traject leer je ook omgaan met tegenslagen, leer je verbindend communiceren of keuzes maken.

Coachen met paarden

Wie ben ik? Wat is mijn identiteit?

Coaching met paarden is een alternatieve vorm van coaching. Paarden zijn de spiegel van de ziel, ze zijn zeer gevoelig voor energie en hebben een rustgevend effect op mensen. Een coaching met paarden geeft je een life changing ervaring.

In het volledige aanbod van Delighted kunnen paarden ingezet worden, zowel bij de loopbaanbegeleiding, burnout begeleiding als life coaching

Loopbaanbegeleiding

"Wat zijn mijn talenten? Waar krijg ik energie van? Wat zijn mijn ambities?"

Met deze vragen gaan we aan de slag in een loopbaantraject. Een loopbaantraject geeft je een plan van aanpak waarmee je jouw carrière voor de komende 6 jaar mee kan uitstipellen. Het geeft een leidraad dat je de komende 6 jaar de juiste beslissingen neemt op professioneel vlak. 

Tijdens het traject leer je jezelf beter kennen en ontdek je wat voor jouw een ideale werkomgeving is, zodat je het beste in jezelf kan inzetten

Stress & Burnout Begeleiding

Wat zijn mijn energiegevers & energienemers? Wat veroorzaakt stress bij me? En hoe reageer ik op stress?

Deze vragen komen aan bod in een stress & burnout traject. Wanneer je energiepijl voldoende is herteld, ga je op zelfonderzoek hoe triggers werken bij jou. Wat triggert er jou? Hoe triggert het jou? Welke stressoren kan jij veranderen en hoe kan jij veranderen op de stressoren?

Mindfulness met Paarden

Elke dinsdagavond vinden er mindfulness sessies plaats in het bijzijn van de paarden. Langs of in de wijde. Ondertussen werd wetenschappelijk bewezen dat paarden een rustgevend en geluk makend gevoel creëren wanneer ze in onze buurt zijn.

In een magische sfeer duiken we in mindfulness oefeningen, mediteren we en reflecteren we hoe we de rust creëren in de storm.

We are family

Een out of the box verbindende activiteit in teamverband (voor familie, collega's of vrienden)

In team verband gaan we aan de slag met waarden, talenten en teamdynamieken. De paarden fungeren als spiegel, brengen rust en stimuleren de verbinding onderling.

Coaching praktijk te Nieuwerkerken

An Wauters Delighted

Opperstraat 56

3850 Nieuwerkerken

0498/860.876

BE 0765782237

 

De coaching praktijk in Nieuwerkerken light centraal tussen Hasselt, Sint-Truiden en Herk-de-Stad. Steden en gemeenten die binnen een straal van 30 km liggen zijn Alken, Diepenbeek, Lummen, Geetbets, Tienen, Landen, Genk, Zonhoven en Diest.