Coachings aanbod

talenten analyse

Of je nu werknemer, ondernemer of gewoon mens bent, jouw intenties zijn om het beste uit jezelf te halen en jouw unieke plek te creëren in het leven. 

"Life is like a box of chocolates, you never know what you're gonna get"

 

Tijdens het bewandelen van jouw unieke pad, geeft het leven jou uitnodigingen om het beste van je zelf te laten zien.  Die uitnodigingen kunnen soms aanvoelen als ware uitdagingen waardoor je gaat twijfelen of je nog in de juiste richting aan het wandelen bent.

Coaching kan op dat ogenblik een echt cadeau zijn voor jezelf, een houvast om jou naar het volgende level te brengen, om de juiste keuzes te maken, om veerkrachtiger te worden, om zelfvertrouwen aan te sterken. Coaching maakt van je een rijker en bewuster mens.

Lifecoaching

je eigen levenspad volgen

Stress & Burnout begeleiding

innerlijke rust

Loopbaanbegeleiding

loopbaanbegeleiding

Coachen met Paarden

coachen met paarden

Mindfulness met paarden

Elke dinsdagavond vinden er mindfulness sessies plaats in het bijzijn van de paarden. Langs of in de wijde. Ondertussen werd wetenschappelijk bewezen dat paarden een rustgevend en gelukmakend gevoel creëeren wanneer ze in onze buurt zijn.

In een magische sfeer duiken we in mindfulness oefeningen, mediteren we en reflecteren we hoe we de rust creëren in de storm.

We are family

 

Ben je een (nieuw samengesteld) gezin en vinden jullie persoonlijke groei belangrijk? Vinden jullie het belangrijk om een rustige uitvalsbasis te creëeren van waaruit jij en de andere gezinsleden hun volle potentieel kunnen neerzetten in de maatschappij? Ja?

Dan is deze workshop voor jouw gezin de perfecte "out of the box" activiteit!

Coaching praktijk te Nieuwerkerken

An Wauters Delighted

Opperstraat 56

3850 Nieuwerkerken

0498/860.876

BE 0765782237

 

De coaching praktijk in Nieuwerkerken light centraal tussen Hasselt, Sint-Truiden en Herk-de-Stad. Steden en gemeenten die binnen een straal van 30 km liggen zijn Alken, Diepenbeek, Lummen, Geetbets, Tienen, Landen, Genk, Zonhoven en Diest.