Coaching in groep

In een maatschappij die continue in verandering is, die snel gaat en onder druk staat, wordt coaching steeds belangrijker.

Tijdens een groepscoaching of teambuilding worden jouw gedachten uitgedaagd en vernieuwd, ga je mogelijkheden exploreren en ga je reflecteren over jouw unieke rol in het systeem. Het voordeel van een groepscoaching is dat je door de dynamiek van de groep extra informatie krijgt over wie je bent en welke rol je speelt in een groep. De interactie met de paarden zal deze dynamiek nog bekrachtigen

De essentie van coaching is dat je verantwoordelijkheid neemt voor je eigen potentieel, in je job, in je relatie, in je gezin, in je leven!

An Wauters heeft haar eigen coaching stijl. Ze combineert rationele en intuïtieve methodes en nodigt je zo uit om hoofd en hart te laten samenwerken. Van evidence based reflectie-oefeningen tot energetische coachings-sessies met haar paarden, zelf noemt ze het “authentiek coachen”.

Aanbod

Elke dinsdagavond vinden er mindfulness sessies plaats in het bijzijn van de paarden. Langs of in de wijde. Ondertussen werd wetenschappelijk bewezen dat paarden een rustgevend en gelukmakend gevoel creëeren wanneer ze in onze buurt zijn.

In een magische sfeer duiken we in mindfulness oefeningen, mediteren we en reflecteren we hoe we de rust creëeren in de storm.

Ben je een (nieuw samengesteld) gezin en vinden jullie persoonlijke groei belangrijk? Vinden jullie het belangrijk om een rustige uitvalsbasis te creëeren van waaruit jij en de andere gezinsleden hun volle potentieel kunnen neerzetten in de maatschappij? Ja?

Dan is deze workshop voor jouw gezin de perfecte "out of the box" activiteit!