Waarmee kan ik jou helpen?

 

Heb je interesse in coaching, overnachten of paardrijden aarzel niet om me vrijblijvend te contacteren. Ik help je graag verder.

Je kan me contacteren via onderstaand formulier of via de contactgegevens onderaan de pagina

 

An Wauters

Contactgegevens

Opperstraat 56

3850 Nieuwerkerken

anwauters@be-delighted.be

0498/860.876

BE 0765782237

 

De coaching praktijk in Nieuwerkerken ligt centraal tussen Hasselt, Sint-Truiden en Herk-de-Stad. Steden en gemeenten die binnen een straal van 30 km liggen zijn Alken, Diepenbeek, Lummen, Geetbets, Tienen, Landen, Genk, Zonhoven en Diest.

 


Wie is An Wauters?

In 2001, ondertussen al 20 jaar geleden, stapte ik vol ambitie op de arbeidsmarkt. Ik droomde van een carrière in de retail, een fancy titel, een bedrijfswagen en alle toeters en bellen eraan.

Het beeld dat ik toen had van een geslaagde carrière was het vergaren van titels, het verzamelen van extralegale voordelen, het najagen van boni. En zo ging ik, vol enthousiasme en gedrevenheid.

En ik denk dat dat een heel normaal beeld is dat ik toen had over groei, verzamelen, iets nieuws toevoegen aan het gene wat er al bestaat. Ik spaarde een goed gevulde bankrekening bij elkaar, kocht huizen, kleren, schoenen … En mijn ego voelde zich sterker dan ooit.

Met alle mijn zekerheden zat ik in flow en had ik de indruk dat niets me kon overkomen. Tot … plots …. Als donderslag bij heldere hemel het bericht me bereikte dat het bedrijf waarvoor ik toen werkte, zijn vestiging sloot in België.

An Wauters
familievakantie

Op dat moment kwam ik voor het eerst in contact met wat persoonlijke groei echt betekent, wanneer groei niet meer gaat om iets toevoegen maar om loslaten. De jaren die daarop volgden waren troebel: het observeren van mijn reacties op verlies en verandering, het verdriet, de frustratie, het gevecht. Ik had de opdracht om mezelf helemaal opnieuw uit te vinden, maar dan zonder titels en zekerheden.

 

Vanuit een grote onzekerheid en het helemaal niet meer weten, ben ik me gaan terugplooien op mijn basis, mijn paarden en mijn passie. Na heel wat opleidingen en trial en errors groeide Delighted organisch. Een plek waarin mensen tot zichzelf kunnen komen, tot rust kunnen komen via coching, overnachtingen en contact met paarden.


Ervaringen

Opleidingen

Sinds april 2019: Eigenaar van Delighted

2018 - 2019: Sabat jaar  /  Studiejaar

2012 - 2018: Product Manager in de telecom

2002 - 2012: Category Manager in een B2B retail keten voor office supplies. 

 

Instructeur Natuurlijk Paardrijden "Anders Paardrijden" (2023-2024)

Postgraduaat Autisme UCLL (2022-2023)

 ACT "Acceptance and Commitment Therapie" bij  Allegre (2021)

Emotioneel Lichaamswerk bij NEL (2021)

Post Graduaat Coachen van mensen met behulp van paarden bij Horsense (2020)

Erkend Stress & Burnout Coach bij HRD (2019)

Loopbaancoaching bij Grow for It (2018)

Creatieve therapie bij Centrum voor avondonderwijs (2018)

Systemisch Coachen bij Care Coaching (2018)

Licentiaat Handelwetenschappen bij Lessius Hogeschool (2002)