Logeren met paarden.
Luxueus verblijven in de natuur te Limburg

glamping met paarden

In het hartje van Haspengouw, diep verscholen tussen de weiden van Wijer, vind je een oase van rust. De hele familie en de paardenkudde heten jullie welkom voor een origineel verblijf. Een knusse caravan, een houten tiny house of een tipitent worden jouw uitvalbasis voor een dag, een week of zelfs een langere periode. Een unieke beleving tussen en met de paarden. Gastvrouw An kan je alles vertellen over paardenfluisteringen en hoe dieren en natuur een rustgevend effect heeft op ons als mens. De ervaring van een coaching met paarden of een veilige buitenwandeling (voor alle niveaus) maken van jouw vakantie een onvergetelijke herinnering.

logeren met paarden

1 domein - 2 accommodaties

De accommodaties staan in een paardenweide van 2 hectare groot. Van uit je bed of van aan je ontbijttafel kan je connecteren met de paarden. Er is plek voor 4 personen in het tiny house of voor 4 personen in de tipitent. Er zijn sanitaire voorzieningen. Een kampvuur houdt je warm buiten maar ook in het huisje is er verwarming indien de buitentemperatuur zakt. 

 

type overnachting Prijs
Overnachting Tiny House ( 4p) 125€
Overnachting Tipitent (4 p) van april tot okt 125€
Schoonmaakkosten 30€

Of neem contact op met gastvrouw An Wauters

0032 498 860876

anwauters@be-delighted.be

An Wauters

Retraite formules: coaching + overnachting

retraite met paarden

 

* Leven op het ritme van de zon en de maan

* Leven volgens de dynamieken van een kudde paarden

* Leven geïnspireerd door natuurwetten

In rust, vrijheid en verbinding ben je welkom op ons domein voor een retraite als koppel, individu of familie. Een houten huisje, een caravan of een tipitent zijn je uitvalbasis om te verstillen, herbronnen en verbinden met een natuurlijke omgeving, jezelf en elkaar. 

 


Luxueus verblijven in de natuur in hartje Limburg

Delighted, een oase van rust

An Wauters Delighted

Opperstraat 56

3850 Nieuwerkerken

+32 498 860 876

anwauters@be-delighted.be

BE 0765782237

De coaching praktijk in Nieuwerkerken ligt centraal tussen Hasselt, Sint-Truiden en Herk-de-Stad. Steden en gemeenten die binnen een straal van 30 km liggen zijn Alken, Diepenbeek, Lummen, Geetbets, Tienen, Landen, Genk, Zonhoven en Diest.