Logeren met paarden.
Luxueus verblijven in de natuur te Limburg

In het hartje van Haspengouw, diep verscholen tussen de weiden van Wijer, vind je een oase van rust. Gastvrouw en coach mbv paarden An Wauters Home heet je graag welkom in het midden van haar paardenweide. Een knusse caravan, een houten tiny house of een tipitent worden jouw originele verblijf voor een dag, een week of zelfs een langere periode. Een unieke beleving tussen en met de paarden. Gastvrouw An kan je alles vertellen over paardenfluisteringen en hoe dieren en natuur een rustgevend effect heeft op ons als mens. De perfecte uitvalbasis om weer even te herbronnen.

Thuis komen in 2 hectare puur natuur

De accommodaties staan in de paardenweide van 2 hectare groot. Van uit je bed of van aan je ontbijttafel kan je connecteren met de paarden. Er is plek voor 2 personen om te slapen in de caravan, voor 3 personen in het tiny house of voor 4 personen in de tipitent. Er zijn sanitaire voorzieningen. Een kampvuur houdt je warm buiten maar ook in de caravan en het huisje is er verwarming indien de buitentemperatuur zakt. 

 

Product Prijs
Overnachting Tiny House ( 4p) 99€
Overnachting Tipitent (4 p) van april tot okt 99€
Overnachting Caravan (2p) 49€
Schoonmaakkosten 30€

Of neem contact op met gastvrouw An Wauters

0032 498 860876

anwauters@be-delighted.be


Retraite formules: coaching + overnachting

 

* Leven op het ritme van de zon en de maan

* Leven volgens de dynamieken van een kudde paarden

* Leven geïnspireerd door natuurwetten

In rust, vrijheid en verbinding ben je welkom op ons domein voor een retraite als koppel, individu of familie. Een houten huisje, een caravan of een tipitent zijn je uitvalbasis om te verstillen, herbronnen en verbinden met een natuurlijke omgeving, jezelf en elkaar. 

 


Luxueus verblijven in de natuur in hartje Limburg