Retraites

Verstillen, herbronnen en verbinden in een kudde paarden

* Leven op het ritme van de zon en de maan

* Leven volgens de dynamieken van een kudde paarden

* Leven geïnspireerd door natuurwetten

In rust, vrijheid en verbinding ben je welkom op ons domein voor een retraite als koppel, individu of familie. Een houten huisje, een caravan of een tipitent zijn je uitvalbasis om te verstillen, herbronnen en verbinden met een natuurlijke omgeving, jezelf en elkaar. 

Hieronder vind je de verschillende formules


The love retraite

2 overnachtingen (meer informatie ivm de accomodaties)

1 duo coaching met paarden

Boek De magie van onvergetelijke dates thuis

Massage-olie

Fles cava

Ontbijt en diner (optioneel)

 

Tijdens deze 2-daagse word je ondergedompeld in een bubbel van liefde en verbinding. Samen met de paarden ga je aan de slag met de taal van de liefde. Thema's zoals behoeften, persoonlijke ruimte en empathie komen aan bod.

 

Prijs op aanvraag


The self-love retraite

2 overnachtingen (meer informatie ivm de accomodaties)

1 coaching met paarden

1 geleide meditatie

1 workshop "moodboard - mirror of your soul"

Delighted thee

Ontbijt en diner (optioneel)

 

Tijdens deze 2-daagse word je ondergedompeld in een nieuwe wereld van rust en ontspanning. De paarden reflecteren jouw spiegel van de ziel. Samen met hen ga je aan de slag met thema's zoals zelfzorg, empathie en persoonlijke leiderschap.

 

Prijs op aanvraag


The family retraite

2 overnachtingen (meer informatie ivm de accomodaties)

1 coaching met paarden

Kampvuur met marshmallows

Ontbijt en diner (optioneel)

 

Samen met je gezin beleef je een unieke 2-daagse. Je vertoeft tussen en met de paarden.

's Avonds zit je gezellig met je hele gezin rond het kampvuur en 's morgens kan je helpen met het voederen van de paarden.

Tijdens je verblijf kan je onder begeleiding van paardencoach An Wauters een namiddag werken met de paarden terwijl je jezelf en elkaar beter leert kennen. Paarden zijn de spiegel van de ziel en zullen op een subtiele manier de dynamieken van jullie gezin laten zien. 

Voor meer informatie van de coachingsformule voor gezinnen klik hier  We are Family

Je kan deze formule boeken met of zonder begeleiding van lifecoach An Wauters en met of zonder catering.

Prijs op aanvraag


Wie is An Wauters Delighted

In 2001, ondertussen al 20 jaar geleden, stapte ik vol ambitie op de arbeidsmarkt. Ik droomde van een carrière in de retail, een fancy titel, een bedrijfswagen en alle toeters en bellen eraan.

Het beeld dat ik toen had van een geslaagde carrière was het vergaren van titels, het verzamelen van extralegale voordelen, het najagen van boni. En zo ging ik, vol enthousiasme en gedrevenheid.

En ik denk dat dat een heel normaal beeld is dat ik toen had over groei, verzamelen, iets nieuws toevoegen aan het gene wat er al bestaat. Ik spaarde een goed gevulde bankrekening bij elkaar, kocht huizen, kleren, schoenen … En mijn ego voelde zich sterker dan ooit.

Met alle mijn zekerheden zat ik in flow en had ik de indruk dat niets me kon overkomen. Tot … plots …. Als donderslag bij heldere hemel het bericht me bereikte dat het bedrijf waarvoor ik toen werkte, zijn vestiging sloot in België.

Op dat moment kwam ik voor het eerst in contact met wat persoonlijke groei echt betekent, wanneer groei niet meer gaat om iets toevoegen maar om loslaten. De jaren die daarop volgden waren troebel: het observeren van mijn reacties op verlies en verandering, het verdriet, de frustratie, het gevecht. Ik had de opdracht om mezelf helemaal opnieuw uit te vinden, maar dan zonder titels en zekerheden.

(in dezelfde periode werd ik bovendien mama van 2 kinderen, nam ik afscheid van mijn paard en scheidden mijn ouders – voldoende stof voor een stevige transformatie)

Vandaag, als coach, denk ik nog vaak terug aan die intense periode. Wanneer cliënten in mijn coaching praktijk aan de slag willen gaan met persoonlijke groei, gaat het niet meer om “toevoegen” maar om “loslaten”. De rugzak wordt niet extra gevuld, maar beetje bij beetje “verlicht”.

Persoonlijke groei gaat over kritisch kijken naar je eigen gedrag

je hechtingsmechanisme

je overlevingsmechanisme

je coping mechanisme

Wat vroeger werkte, werkt per definitie vandaag niet meer. Het gedrag dat niet meer werkt, de context die niet meer past, wordt losgelaten of getransformeerd.

En in heel deze ontdekkingstocht, in jouw persoonlijke groei, ben ik graag jouw spiegel, coach of sparringpartner.

Coaching praktijk te Nieuwerkerken

An Wauters Delighted

Opperstraat 56

3850 Nieuwerkerken

0498/860.876

BE 0765782237

 

De coaching praktijk in Nieuwerkerken light centraal tussen Hasselt, Sint-Truiden en Herk-de-Stad. Steden en gemeenten die binnen een straal van 30 km liggen zijn Alken, Diepenbeek, Lummen, Geetbets, Tienen, Landen, Genk, Zonhoven en Diest.