Coaching

 


COACH

{'koatch} noun

 


Een persoon die je helpt je volledig potentieel te ontwikkelen ongeacht de pijn of de uitdaging. Het is iemand die je begeleidt en inspireert om je wensen en dromen waar te maken. Een goede coach is moeilijk te vinden, lastig om mee om te gaan en onmogelijk om te vergeten


Wat wordt er verteld?

Lifecoach nieuwerkerken

Ik had vandaag voor het eerst een ervaring met paardencoaching...En wat was dit heerlijk!!!!

Confronterend, maar zo juist en zo zuiver.

Mooie spiegel kreeg ik voor me en alles leek plots zo duidelijk.

Annelies

 

Zeer verhelderend en duidelijk. 

Binnen de minuut spiegelde het paard dynamieken die me heel herkenbaar zijn in het dagelijkse leven. Samen met An kon ik er met veel liefde en veiligheid naar kijken.

Mieke

 

Een ervaring om nooit meer te vergeten. Liefdevol gespiegeld, professioneel aangepakt. 

Elke


Aanbod

Sessies

meditatie

Meditatie & Spiegel sessie met paarden

Paarden zijn de spiegel van de ziel. Tijdens een geleide meditatie sessie laat je de tijd even stil staan. Via je zintuigen kom je volledig in het hier en nu. Van hieruit maak je verbinding met de paarden en ontdek je onbewuste en verborgen dynamieken van jezelf. Een zachte en verhelderende sessie. Perfect om kennis te maken wat paarden voor jouw persoonlijke groei kunnen betekenen.

40€ per persoon (max 4 personen) 

familie coaching

Familie Coaching

Samen met de hele familie of als koppel tijd maken met en voor elkaar. Tijdens deze sessie ga je actief aan de slag met de paarden en leer je elkaar op een hele nieuwe manier kennen. Op een speelse en fijne manier geef je feedback aan elkaar en ga je op zoek naar een fijne flow. Een verbindende familie activiteit om nooit meer te vergeten.

Leuk om te boeken met een overnachting

80€ per gezin 

opstelling met paarden

Systemische opstelling met paarden

Een persoon heeft geen probleem. Het probleem ontstaat in de relatie tussen personen. Vanuit het systemisch perspectief helpen paarden in een kudde jou bewust te maken van bestaande dynamieken tussen jou en je omgeving. Een intense en onvergetelijke sessie.

80€ per persoon (max 2 personen)

leiderschapstraining met paarden

Leiderschap Coaching

Paarden zijn sensitieve en energie-gevoelige dieren. Wanneer je wil werken met hen, vragen ze duidelijk leiderschap en emotionele balans van je. Tijdens deze sessie ga je actief aan de slag met hen. Je leert alles over natuurlijk leiderschap en hoe dit kan implementeren in het dagelijkse leven. Een praktijkgerichte sessie.

80€ per persoon (max 4 personen)


Trajecten

autisme en paarden

Autisme Groei Traject

Het Autisme groei traject geeft je inzicht in je eigen functioneren. Het geeft tools voor sociale interacties, tools om rust te vinden, om te plannen en organiseren. Maar het helpt je evenzeer om jouw unieke plek op de arbeidsmarkt te vinden. Wanneer praten even moeilijk is, wordt het traject verder gezet tussen de paarden, waar zij fungeren als rustbrenger of spiegel.

40€ per uur (voor zowel personen met autisme als ouders)

60€ per uur voor een sessie met het hele gezin

life coaching

Start to life Traject

In dit traject van 8 sessies ga je op zoek naar wat belangrijk is in jouw leven. Je wordt je bewust van coping strategieën en krijgt tools hoe je trouw kan blijven aan je eigen pad. Je goed voelen in je eigen vel, zonder teveel te piekeren of vast te hangen in emoties, daarvoor staat start to life.

590€ voor 8u of 80€ per uur

stress & burnout begeleiding

Stress & Burnout begeleiding

In een traject van 8 sessies gaan we op zoek hoe we jouw energie weer kunnen optimaliseren. Je leert omgaan met stress en angsten, je leert jezelf beter kennen en wat je nodig hebt. Dit traject kan met of zonder paarden verlopen.

590€ voor 8u of 80€ per uur


paarden als spiegel van de ziel

Coachen doe je vanuit een visie

Als coach ben ik een procesbegeleider, een veilige spiegel en klankbord, een sparringpartner die jou dat stapje verder helpt. Mijn visie op coaching is dat alles in jou zit om te leren omgaan met datgene wat het leven je voorschotelt. De omstandigheden kan je niet altijd veranderen, hoe je ermee omgaat wel. Je kan vechten of vluchten, je kan het negeren of verstoppen, .... Of je kan de uitdagingen recht in de ogen kijken en ze aanpakken. Enkel dan neem je een kans en kan je groeien als mens. 

Als coach geef ik je niet een kant en klare oplossing. Ik ga je wel helpen om naar situaties te kijken en er anders mee om te gaan. Op een veilige en respectvolle manier.

 

"De verandering die je zoekt, zit altijd in jezelf"

Gecoacht worden doe je vanuit een missie

Je hebt het idee dat je in een vicieuze cirkel zit waarin je steeds dezelfde triggers tegen komt...

Je wil graag groeien als mens...

Je wil graag investeren in je relaties met je partner, met je kinderen, met je werkrelaties...

Je wil jezelf beter willen kennen: wat geeft je energie, waar ben je goed in, welke omgevingen passen bij je?

Je hebt een idee, een droom en wil graag begeleiding hoe je deze te kan realiseren...

Je gaat door een moeilijke periode en hebt nood aan inspiratie hoe hier door te komen ...

"Waarom binnen je comfortzone blijven, als er daarbuiten zoveel te beleven valt"

een paard als therapeut

Benieuwd naar meer?

Wil je graag op de hoogte gehouden worden van nieuwtjes en wijsheden rechtstreeks uit de paardenweide? Dan kan je je inschrijven voor de nieuwsbrief via onderstaande link.

Coaching praktijk te Nieuwerkerken

An Wauters Delighted

Opperstraat 56

3850 Nieuwerkerken

+32 498 860 876

anwauters@be-delighted.be

BE 0765782237

De coaching praktijk in Nieuwerkerken ligt centraal tussen Hasselt, Sint-Truiden en Herk-de-Stad. Steden en gemeenten die binnen een straal van 30 km liggen zijn Alken, Diepenbeek, Lummen, Geetbets, Tienen, Landen, Genk, Zonhoven en Diest.