Lifecoaching, meer inzicht in je eigen leven

klaprozen

In het leven hebben we tientallen rollen. We kruipen in de rol van werknemer of ondernemer, van ouder of van kind, van troostende vriend of van feestende vriend, van partner in het geven van liefde of van partner in het groeien in ontvankelijkheid…

Er wordt van ons verwacht dat we het leven ten volle leven, dat we het beste van ons zelf geven in elk van deze rollen, dat we gelukkig en tevreden zijn, ...

Maar wie zijn we echt?

Wat zit er in onze bagage? Welke richting willen we uit gaan? Met wie wil we deze richting uit gaan? En wat hebben we nodig?

Lifecoaching is een waar cadeau voor jezelf, weten wie je bent,wat je nodig hebt, je eigen koers varen, je vrijer voelen en uiteindelijk je omgeving inspireren.

 

 

Verloop van het coachingstraject

Na een kennismakingsgesprek worden verwachtingen uitgesproken en wordt een op maat gemaakt coachingstraject uitgestippeld. 

Veel voorkomende topics:

- Jouw verleden in kaart

- Wie ben ik?

- Heling van emotionele kwetsuren

(leegmaken van je emotioneel vuilbakje)

- Mijn rol in mijn familiesysteem

verloop coachingstraject

Manier van werken

levenslijn analyse

Met coachingstechnieken uit de creatieve therapie, paardencoaching en systemische coaching worden diverse lagen van je bewustzijn aangeraakt.

95% van jouw gedachten zijn onbewust en hebben een impact op jouw dagdagelijks gedrag. Wanneer je jouw onbewuste gedachten bewust maakt en weet welke richting je uit wil met je leven, ga je een vrijer, rustiger en blijer mens worden.

Tijdens de coaching komen patronen en belemmerende gedachten aan het licht die jou niet meer dienen en die we transformeren naar helpende gedachten in nieuwe perspectieven.

 

Specialisatie:

- Verbeteren / herstellen van familiale relaties (moeder & vader connectie)

- Zelfvertrouwen heropbouwen

- Assertiviteit ontwikkelen

 

Resultaten

Tijdens een coachingstraject zie ik klanten stap voor stap veranderen. Klanten transformeren van een ongerust gevoel naar een veilig gevoel, een gevoel van vertrouwen.

Het voelt aan alsof hun rugzak lichter wordt, dat ze vrede nemen met hun verleden. Emotionele kwetsuren worden geheeld en er komt ruimte om het leven voluit te leven, te kijken naar de toekomst.

Klanten krijgen meer energie, meer zin in het leven.

Klanten durven kiezen voor zichzelf en ontwikkelen meer zelfvertrouwen en assertiviteit. Ook zie ik relaties met familie, vrienden, collega's verbeteren. 

 

 

Lifecoaching is een waar cadeau voor jezelf, een verrijking van binnen dat je je leven lang mee mag dragen.

 

coachen vanuit kwetsbaarheid

Life coaching te Nieuwerkerken

An Wauters Delighted

Opperstraat 56

3850 Nieuwerkerken

0498/860.876

BE 0765782237

 

De coaching praktijk in Nieuwerkerken light centraal tussen Hasselt, Sint-Truiden en Herk-de-Stad. Steden en gemeenten die binnen een straal van 30 km liggen zijn Alken, Diepenbeek, Lummen, Geetbets, Tienen, Landen, Genk, Zonhoven en Diest.