Start to live - Life coaching 

Wil jij weer volop leven en minder piekeren?

Wil jij vooruit gaan en minder in rondjes blijven draaien?

Wil jij meer kiezen voor jezelf en minder handelen naar verwachtingen van anderen?

Ja?

Wel dan is dit programma op jouw lijf geschreven.

Het life coaching traject "Start to Live" zorgt ervoor

 

Dat je jezelf beter gaat leren begrijpen

Dat je je passies gaat (her)ontdekken en schaamteloos hier tijd voor gaat kunnen maken

Dat je gedachten in een positieve en groei mindset blijven

Dat je effectief aan de slag kan met een plan van aanpak.

 

Lifecoaching is een waar cadeau voor jezelf, een verrijking van binnen dat je je leven lang mee mag dragen.

 

Wanneer we aan groei denken, denken we aan groter worden, we voegen dingen toe aan datgene wat we al hebben en gaan zo verder, verder met verzamelen. We verzamelen titels, connecties, huizen, auto’s, schoenen,…  Wanneer we hierin slagen voelen we ons gelukkig en gezien, waarderen we onszelf en worden we gewaardeerd.

We voelen ons gelukkig, gewaardeerd en gezien

Echter wanneer we investeren in onze innerlijke wereld, gaat groei over het tegenovergestelde van verzamelen. Bij innerlijke groei staat loslaten en verandering centraal. Net zoals we als mens aan de buitenkant dingen verzamelen doen we dit aan de binnenkant ook. Ons brein houdt van herhaling, waardoor we patronen en gewoonten gaan verzamelen. We gaan oude of belemmerende overtuigingen opslaan en gebruiken als een intern reglement.  Echter deze innerlijke verzameling maakt ons niet steeds gelukkig. De gewoonten, de interne regels kunnen ervoor zorgen dat we onze weg kwijt raken en niet meer gaan leven volgens ons hart. Wanneer we niet tijdig ons hiervan bewust worden, volgen sombere gedachten, tot zelfs depressie.

Echter zover hoeft het niet te komen. Als lifecoach ga ik graag met je op ontdekkingstocht om te kijken waar jij als mens gelukkig van wordt, waar gaan je ogen van sprankelen, waar gaat je hart van overlopen. Eenmaal we deze visie te pakken hebben we een kompas dat ons steeds in de goede richting zet. Wat volgt is het exploreren van oude overtuigingen en patronen die niet (meer) passen in jouw authentieke visie van het leven. In een diepgaand coaching traject maken we je bewust van al deze innerlijke mechanismen en gaan we stap voor stap loslaten en transformeren. Wat volgt  is zuurstof, geluk en levensenergie.

Wanneer kies je voor een lifecoach?

 • Je hebt net een zware periode achter de rug (ontslag, relatiebreuk, verlies,…) en wenst de draad weer op te nemen
 • Je kan moeilijk nee zeggen tegen anderen, maar weet niet hoe je meer voor jezelf kan kiezen
 • Je voelt dat je niet helemaal in flow bent
 • Je hebt het gevoel dat je niet jezelf kan zijn
 • Je voelt je onrustig
 • Je voelt je onzeker
 • Je voelt je futloos

 

Wat kan je verwachten na een lifecoaching traject?

Je krijgt een visie waar je naartoe wil in je leven

Je wordt je bewust van je coping mechanismen, je overleving strategieën

Je wordt je bewust van je angsten, pijnen en verlangens

Je gaat je brein beter begrijpen via mindfulness en meditatie technieken

Je krijgt tools hoe je trouw kan blijven aan je eigen pad

Het traject geeft je een hele toolbox om aan de slag te gaan.

En wat volgt is een gelukkig leven.

Je zal

 • een flow ervaren
 • meer energie hebben en een authentieke levensenergie uitstralen
 • meer zelfvertrouwen krijgen
 • assertiever zijn en bewust kiezen voor jezelf
 • je minder ergeren en je vrijer voelen in relaties
 • Een innerlijke rust ervaren
mindfulness

Wat is jouw investering?

Wanneer je voelt dat lifecoaching iets voor jou is, plannen we een gratis en vrijblijvend intake gesprek in. In coaching is een match en vertrouwen belangrijk omdat we samen intense en kwetsbare gesprekken zullen voeren. Tijdens dit gesprek bespreken we jouw uitdaging en verlangen en wordt toegelicht wat je van het traject kan verwachten.

Het coaching traject gaat ervoor zorgen dat je jezelf beter leert kennen, wat je wil, wat je kan, waar je naartoe wil en vooral wat je niet wil. Je krijgt een goedgevulde toolbox waarmee jij aan de slag kan gaan.

Wat ik van jou verwacht is

 • vertrouwen, openheid en eerlijkheid
 • echt bewust te kiezen voor jezelf
 • volharding, inzet en durf

Wat is lifecoaching niet?

Lifecoaching is geen therapie.

Wanneer je de diagnose van een depressie hebt gekregen, kan je best terecht bij een therapeut. Hiervoor mag je me gerust contacteren, ik verwijs je graag door naar even van mijn collega's in mijn netwerk.

Wanneer je de diagnose hebt gekregen van burn out, is een stress en burnout traject eerder geschikt voor je. na het doorlopen van het stress & burnout traject, op voorwaarde dat je voldoende hersteld bent en energie hebt, kan je al dan nog het life coaching traject volgen

In coaching wordt een zekere inzet en doorzettingsvermogen verwacht. Je kiest bewust om in een veranderingsproces te duiken en beseft dat dit investeren is in jezelf. Bij therapie ligt de nadruk eerder op herstel, terwijl coaching de focus legt op verandering en groei.

 

Waarom kiezen voor lifecoaching bij An Wauters Delighted?

Ik ontvang je graag in mijn praktijk in Nieuwerkerken. De praktijk staat vol met natuurelementen zodat je je helemaal thuis kan voelen. In de winter zorgt een openhaard voor warmte en in de zomer staan de loodglazen deuren wijd open met zicht op de paardenweide. 

Zelf ben ik ervaringsdeskundige in het doorleven van pijn bij verandering. Enkele jaren geleden maakte ik het mezelf erg moeilijk door vast te houden aan zekerheden, titels, overtuigingen, rollen, verwachtingen, ... Ik maakte het mezelf zo moeilijk zodat mijn lichaam nog weigerde te functioneren. In mijn eigen zoektocht ontdekte ik bijzondere technieken en tools om weer thuis te komen bij mezelf. Hieruit ontstond mijn coaching praktijk die in april 2019 het daglicht zag. 

Ik combineer evidence based theoriën met ervaringsgerichte oefeningen. Samen met de kudde paarden zijn we graag de spiegel voor jouw ziel. Ik werk met energie maar hou van concrete doelen en acties.

Zo is mijn missie om jou (weer) thuis te laten voelen.

Wil je meer weten over coachen met paarden? Klik dan op volgende link: coachen met paarden

Wist je dat je bovendien kan blijven overnachten? Voor een retraite tussen de paarden, voor een romantische overnachting of om met kinderen een prikkelarme en dierrijke vakantie te beleven? 

Life coaching te Nieuwerkerken

An Wauters Delighted

Opperstraat 56

3850 Nieuwerkerken

0498/860.876

BE 0765782237

 

De coaching praktijk in Nieuwerkerken ligt centraal tussen Hasselt, Sint-Truiden en Herk-de-Stad. Steden en gemeenten die binnen een straal van 30 km liggen zijn Alken, Diepenbeek, Lummen, Geetbets, Tienen, Landen, Genk, Zonhoven en Diest.