Top place! Great host and great place. Perfect to disconnect from the busy routine.

Omar 4-7-21

Fijne plek, midden in het platteland. Als paardenliefhebber kon ik volledig mijn hart ophalen. Vriendelijke gastvrouw die rust uitstraalt, net zoals de accommodatie. De caravan staat op het einde van hun grote tuin, omgeven door weiden en diertjes, met alle nodige comfort en privacy.  Een gezellige aanrader, zelfs bij minder weer.

Sofie 8-6-21

Ons verblijf bij An was er eentje om nooit meer te vergeten. We werden enorm gastvrij ontvangen. De tent staat in een prachtige omgeving tussen de paarden en konijntjes die vrolijk rondhuppelen. Ideaal voor een echt vakantiegevoel. Ik raad het iedereen aan die graag op een originele manier tot rust wil komen in de natuur!

Kelly 5-4-21

Superervaring in deze camper! Idyllische omgeving en ontzettend warme en hartelijke ontvangst. Genoten van de rust en de dierengeluiden. Het kampvuur maakten de ervaring helemaal af :-) Aan te raden!

Lies 5-6-21

 

An is een zeer goede host je mag alles vragen en ze zijn heel vriendelijk. je bent hier de koning te rijk en je hebt het gevoel dat je op een andere planeet bent waar de natuur en de rust in elkaar vallen een echte aanrader om er eens tussenuit te gaan het bed is zeer goed om in te slapen en de konijntjes en paarden, de ezel en de bok geven je het gevoel dat je terug in de natuur bent met de luxe van heden ten dagen een echte aanrader voor stadsmensen die eens iets anders willen dan de dagelijkse stress hier kom je tot rust met jezelf en de hele wereld