Voor bedrijven of KMO's

Lezing "Veerkrachtig op de werkvloer"

 

Ben jij veerkrachtig?

Kan je veerkracht ontwikkelen?

Is jouw werkomgeving burnout-proof?

Hoe staat het met jouw energieniveau?

 

We leven vandaag in een maatschappij die enorm snel gaat, verandert en evolueert. Spijtig genoeg zien we dat momenteel stress en burnout veel voorkomen bij zowel topmanagers als arbeiders, bij zowel vrouwen als mannen, bij zowel jongeren als ouderen.

Tijdens deze workshop  krijgt u een impressie wat de oorzaken, symptomen en gevolgen zijn van chronische stress.

Met reflectie oefeningen wordt duidelijk wat een gezonde werkomgeving is en wat het belang is van een goed energie-management.

Na deze workshop ga je naar huis met concrete tips hoe jij waakt over je eigen veerkracht en hoe je je omgeving bewust kan maken om met dit actuele thema aan de slag te gaan.

Aanbod

* Gratis intake gesprek

* Workshop op de arbeidsplaats, max 20 personen, max 3u

* Prijs: 500€ excl BTW, excl verplaatsing, excl didactisch materiaal


Teamcoaching met paarden

 

Samen met jouw team gaan we tussen en met paarden reflecteren over diverse thema's:

- Vitaliteit op de werkvloer

- Motivatie & drijfveren

- Verbindende communicatie

- ...

 

De paarden zorgen voor rust, verbinding en creativiteit. In een ongewone omgeving ontstaan nieuwe perspectieven en out of the box ideëen. Door eenvoudige opdrachten met de paarden uit te voeren worden inzichten op een bijzondere manier geïntegreerd. Deze unieke beleving creëert een herinnering die jouw team niet snel zal vergeten.

Team spirit gegarandeerd!

 

De coaching wordt begeleid door An Wauters, ze combineert een jarenlange ervaring met paarden met diverse coaching technieken. Zelf ruilde ze een economische bedrijf carrière van 15 jaar in voor een mensgerichte loopbaan, buiten, in de natuur. Authentiek en puur, waar mensen gewoon mensen zijn, waar gelijkwaardigheid en oneindige mogelijkheden de basis vormen.

De workshop gaat buiten door en is volledig Corona-proof.

 

Prijs op aanvraag