Assortiment Thee van Delighted

Gepubliceerd op 8 augustus 2021 om 11:24

Even heel bewust de tijd nemen voor jezelf, om tot rust te komen, om te verbinden met jezelf, met de omgeving, met de andere. Speciaal voor dat moment stelde Eef Wouters van Bee at Den hof twee  unieke thee’s samen voor de coaching praktijk en de B&B.

Op basis van de waarden waar Delighted voor staat; innerlijke rust, authenticiteit en duurzame groei ging Eef aan de slag met  haar kruiden. De thee’s bestaan uit biologische kruiden en kunnen warm of koud worden gedronken.

Na proberen, proeven, testen, aanpassen en goedkeuren werden “Oase van Rust” en “Daadkracht met Paardenkracht” geboren.

De thee buideltjes worden geleverd inclusief 10 tips voor innerlijke rust of om daadkrachtig tot actie te komen

Deze rustgevende thee werd samengesteld met Citroenmelisse, Kamille, Passiebloem, Lavendel en Madeliefjes

Deze frisse en zachte thee is samengesteld uit Gember, Citroengras, Vlierbloessem en perpermunt. 

Deze rustgevende thee werd samengesteld met Citroenmelisse, Kamille, Passiebloem, Lavendel en Madeliefjes

Elk theezakje komt met een tip om innerlijke rust te ervaren

Deze manual van 50 pagina's staat boordevol reflectie oefeningen en quotes om je te inspireren voluit te leven. 

Stop met piekeren, in rondjes draaien en te leven volgens verwachtingen van anderen. In deze manual krijg je de tools om jezelf beter te begrijpen, je passies te (her)ontdekken, een positieve en groei mindset te ontwikkelen en effectief aan de slag te gaan met een plan van aanpak.

De manual wordt geleverd met een energieke Delighted thee met gember, citroenmelisse, vlierbloesem en pepermunt.

Madeliefjes

madeliefjes

De “Oase van Rust” is een rustige en kalmerende thee. De thee bestaat uit een evenwichtige samenstelling van citroenmelisse, kamille, passiebloem, madeliefje en lavendel.

Madeliefjes die in overvloed groeien en bloeien in onze paardenweide maken een speelse verwijzing naar je kwetsbare & kind stukjes in jezelf. Citroenmelisse geeft je rust en ruimte in jezelf en heeft een rustgevende eigenschap. Kamille zorgt voor diepe aarding terwijl passiebloem symbolisch staat om passioneel naar jezelf te kijken. Als laatste toets wordt lavendel toegevoegd om het evenwicht tussen denken en voelen aan te moedigen.

Deze thee bied ik je graag aan bij aanvang van een coachingstraject of wanneer je een verblijf boekt in onze B&B. Het is een thee die je laat thuis komen en de rust laat ervaren diep binnen jezelf.

Paardenbloemen

paardenbloem

 “Daadkracht met Paardenkracht” is een kruidige en pittige thee. Zuiderse kruiden verrassen je smaakpapillen en stimuleren je om daadkrachtig tot actie te komen. De thee bestaat uit ginseng, rozenbottel, paardenbloem, oregano, rozemarijn en tijm. De paardenbloem die je vanzelfsprekend in onze paardenweide vindt, staat symbool voor een stralende gele zon, voor de derde chakra, voor de zonnevlecht of de solar plexus. Een goed gebalanceerde 3de chakra maakt je zelfverzekerd en zorgt ervoor dat je doelgericht door het leven gaat. Ginseng boost je immuunsysteem en geeft je extra energie. Oregano verhoogt je intuïtie zodat je kiest voor de juiste doelen en niet gaat hollen van de ene actie in de andere. Rozemarijn werkt hartverwarmend en opwekkend. En tijm tenslotte geeft je de kracht om je eigen ruimte in te nemen.

Deze kruidige thee serveer ik je graag wanneer jij klaar bent om doelgericht je dromen om te zetten in actie. Want het verschil tussen een droom en geluk is namelijk actie.

Een rustig momentje helemaal voor jezelf

De thee’s worden verkocht in zakjes van 25 gram (los) of in een doosje met buideltjes inclusief 10 tips om innerlijke rust te vinden of om tot actie over te gaan. Je kan ze kopen in de praktijk, in de B&B of op de webshop.

Met wat fruit erbij maak je er bovendien een overheerlijke ice tea van.

Check volgende link voor leuke recepten

* Ruik * Proef * Geniet * Relax *