Anoniem, 25 jaar, volgde een lifecoaching traject van 4 sessies

Ik weet nu wie ik ben, wat ik wil , hoe ik mijn leven wil leiden en waar ik sta in het leven. 

Ik ben amper 25 jaar oud en om op zo jonge leeftijd deze ervaring mee te maken is een unieke kans waar ik dankbaar voor ben

26 januari 2020... een dag dat in mijn geheugen staat gegrift. De dag dat ik An voor het eerst heb ontmoet. Als een hoopje verdriet kwam ik bij haar binnengewandeld, zonder aarzeling omhelsden An haar armen mij. Die dag zat ik op een stoel, tranen bleven over mijn wangen rollen, niet wetende wie, hoe, waar of wat ik was. Ik was mezelf volledig kwijt. Daarbij kwam ook nog eens dat ik niet alleen mezelf, maar ook mijn partner kwijt was. Hij had onze relatie van 6 jaar enkele dagen eerder beëindigd. Ik was op dat moment niets meer dan een hoopje ellende met verdriet. An stelde me de vraag wat ik wou bereiken met haar sessies. Er waren drie kernpunten waar ik naartoe wou werken: 1) positiviteit en spontaniteit 2) stoppen met piekeren 3) niet meer zo gesloten zijn. Door tal van oefeningen waaronder meditatie, diepgaande gesprekken, mindfulness oefeningen, paarden coaching,... heb ik beetje bij beetje mezelf opnieuw ontdekt. An heeft mij nieuwe inzichten getoond. De kern van mijn probleem vond zijn grondslag in het verleden. Onbewust speelden (onverwerkte) gebeurtenissen een grote rol in mijn leven nu. An leerde me dat dit niet per se zo moest zijn. An leerde me naar het probleem te kijken, het te omarmen en het dan los te laten. An leerde me enorm veel nieuwe inzichten, ze leerde me situaties in een ander perspectief te plaatsen. Ze leerde me mijn negatieve gedachten om te zetten in positieve gedachten. "Ben jezelf bewust van je negatieve gedachten, weet dat ze er zijn en laat ze dan los." An leerde me ruimte te creëren voor positieve gedachten. Ondertussen zijn we enkele maanden verder en kan ik met opgeheven hoofd zeggen dat ik mezelf opnieuw ontdekt heb. Ik weet nu wie ik ben, wat ik wil , hoe ik mijn leven wil leiden en waar ik sta in het leven. Sterker dan ooit tevoren en zo enorm dankbaar voor deze ervaring. Ik ben amper 25 jaar oud en om op zo jonge leeftijd deze ervaring mee te maken is een unieke kans waar ik oh zo dankbaar voor ben. An, zonder jou had ik nu niet gestaan waar ik vandaag sta. Positiever, gelukkiger en opener dan ooit tevoren. Een oprechte dank je wel!"

Anoniem


Sofie Pouls, Eigenares van schoonheidssalon Stralend in Schakkebroek

Sofie volgende het ondernemerstraject, "daadkracht met paardenkracht" en was bang van paarden.

De coaching met de paarden is een fantastische ervaring met een super goede begeleiding door An. Je krijgt hier zoveel mooie inzichten en er wordt zoveel in beweging gezet.
Je bent een prachtige madame ❤️❤️

Sofie


Veerle Huygen van "shots of ginger" volgde een kennismaking sessie met de paarden

Wat er deze voormiddag gebeurde...

Pure magie.

Dankbaar voor An Wauters haar begeleiding, doordringende vragen, resultaatgerichte aanpak en haar prachtige paarden die me mooie spiegels gaven, die me mijn kracht toonden, die letterlijk op mijn tenen gingen staan om me duidelijk te maken dat ik hier iets te doen heb en dus ook de nodige actie te nemen heb.

 

Boodschap begrepen...🙏💪😇

Veerle

 Dominique volgde een kennismaking sessie met de paarden.

 

Gisteren een opstelling gedaan met paardjes  begeleid door An Wauters. s'Morgens vertrokken met een bang hartje. Dat was al het 1ste wat de paarden mij duidelijk maakten:  "stap door de angsten heen" want ik ben eigenlijk bang voor paarden.  

In enkele woorden PUUR, OPRECHT, OORDEELLOOS, VEILIG .

Dank u wel Anneke dat ik die kans gekregen heb.

Dank u wel voor de mooie ervaring en de inzichten die ik mocht ontvangen. 😘💖🙏.