Dankjewel

Dankjewel voor het downloaden van mijn manual "reinventing life"

 

Het document is onderweg naar jou. 

 

Terwijl de dagen korter worden en de natuur zich voorbereidt op de winter, worden ook wij deze winter, zeker in deze Corona tijden, gevraagd om naar binnen te keren. Het binnen gezellig maken, wat kaarsjes aansteken en reflecteren over een nieuwe toekomst.

 

Ik hoop van harte dat mijn manual "reinventing life" een bron van inspiratie mag zijn, een houvast in jouw reflectie proces.

 

Wie ben ik?

Als life coach en stress coach help ik mensen om de innerlijke rust bij zichzelf te herontdekken. Ik help hen zichzelf beter te leren kennen en begeleid hen naar de volgende stap in hun persoonlijke groei. Liefst van al begeleid ik mensen met behulp van mijn paarden. In de weide, vergezeld door de paarden, verdwijnen piekergedachten, worden onbewuste belemmerende gedachten bewust en kan er op een constructieve manier gebouwd worden aan rust, harmony en geluk.

Begin 2019 richtte ik mijn coaching praktijk op nadat ik diverse opleidingen volgende, zoals life coaching, NLP, creatieve therapie, burnout begeleiding, ... Nadat ik de eerste klanten meenam naar de paardenweide, kwam bij me het besef dat coaching en paarden een unieke kans creëerden, waarin de klant authentiek en zuiver begeleid kan worden. 

Ben je benieuwd naar mijn aanbod, check dan zeker een van volgende links